søndag 23. september 2012

tur #3 og #4

Vi hadde store planer om at tur tre skulle ha inneholdt en klatrepark. Været satt en stopper for det. Og de største dro heller på kino. Dermed ble tur tre i stedet en tur på brannstasjonen og åpen dag.
Alle tilgjengelige familie medlemmer dro av sted en temmelig guffen lørdags formiddag.
Nå skal det sies at det var to voksne og to barn. En var på speider tur, en på bytur med en venn for å få brukt litt bursdags penger og en koset seg på alene tur med pappaen sin.

Tøtta syntes det var litt skummelt å sitte på i brannbilen, men etter første runde ble det et pr. runder til. I full fart, med blålys og sirener. Henrik`en hadde overnattet hos en venn, og disse to koset seg masse med opp til enda flere brannbil turer. Det ble også tid til litt, is, kjeks, saft og kaffe. Og ikke minst å spyle med brannslangen.

Ut på ettermiddagen fikk vi koselig besøk av et venne par av oss, og deres to tvillinger. Full stas i heimen. En sliten Sebastian kom hjem fra en padletur med påfølgende overnatting.

Søndag var det duket for en ordentlig familiedag. Fiske eller bade i svømmehallen. Det ble to mot fire så svømmehallen vant. Vi fikk da pakket etterhvert, men arme riddere hadde satt en stopper for fruen. Ut av huset skulle vi. Avsted i bilen så elsklingen kunne få noen etterlengtede minutter for seg selv på sofaen.
Etter et pr timer var det nok. Og kursen ble satt hjemover. Nok en helg var slutt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar