mandag 28. juli 2014

Ferien vår gjennom mine øyne (agnes)

Endelig er familien samlet.  Fantastisk følelse for denne mamsen. Dagene går så altfor fort.  I år blir det ikke mange dagene med alle sammen.  Litt vondt og vemodig, men desto viktigere å ta vare på tiden som er, minnene og fylle de med glede og bilder.
Været solfylt og veldig varmt, men vil ikke klage.  Husker Mange sommere nå med dårlig vær. Flaks med god Vær hadde vi i fjor ogs¨å. Og i år har det vært fabelaktig.  Ikke mange år vi kan skilte med dette.
Her er noen av dagene våre i bilder.
Plenen på hytta rives for tørt gress. Blir klargjort for lek og morro

Selv om trampolina er til både glede og besvær er ungene i aktivitet når de er på den.

 Bading er alltid gøy. Men noen ganger er det greit å tørke seg litt og glo på de andre sammen med en veldig misunnelig Caro

Bocha er alltid stas, Vi laget vår egen version på hytta ved å bruke noen vedkubber i stedet for baller


Det har vært veldig varmt, så planen med klatrepark måtte vike for avkjøling

Så så fantastisk min nydelige kone Heidi ser ut. Fortsatt like smashing som for to år siden da hun sa ja til å bli min

Såpeboblekrig på hytta. Jeg har testet ut oppskrifter med glucose i, men de vi får kjøpt på lekebutikken har vunnet i kvalitet til nå. Jeg får ikke dette her helt til

 Eidanger g13 gruppe 2. Som KNUSTE motstand i første kamp på norway cup og vant hele 8-0. Gutta sine det:) og flinke trenere og slik er det også. 
Takk for at dere tar så godt vare på ungene våre. Selv om folk utenfor vil ødelegge verdens største fotball turnering for barn. 

 Etter en runde på ekeberg fikk vi først vår private vakt på Vigeland musset. Og her kommer det nok til å komme et mindre hyggelig innlegg. For makan til dårlig service, opplegg og gjestfrihet skal du lete lenge etter. Men de to yngste gutta, vil nå prøve og lage en egen monolitt med eller av mamma. usikker på konseptet dems her.

Tøtta med sinnataggen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar